داشبورد بیزینس پلان دادهکاو
بیزینس پلن یک ابزار است که به شما نشان می دهد که چگونه کسب و کار خود را اداره کنید. شما باید هدف خود را تعیین کنید، راه های دستیابی به آن را بررسی کنید، نیازمندی های مالی خود را محاسبه کنید و بازار هدف خود را شناسایی کنید. بیزینس پلن به شما کمک می کند که منابع خود را بهینه سازی کنید، ریسک های احتمالی را کاهش دهید و فرصت های جذاب را پیدا کنید. بیزینس پلن به شما این امکان رو میده که عملکرد خود را ارزیابی کنید و در صورت نیاز تغییرات لازم را اعمال کنید. بیزینس پلن نقطه آغازین مسیر شماست. با یک بیزینس پلن قوی، می توانید ایده خود را به واقعیت تبدیل کنید.
داشبورد بیزینس پلان چیست؟
داشبورد بیزینس پلان داده کاو ، یک داشبورد اکسل هست که در قالب فایل قابل به دانلود در اختیار شما قرار میگیرد ، شما می توانید این فایل در سیستم خود باز کرده و تا همیشه ازش استفاده کنید ، اگر در کار کردن با اکسل مهارت ندارید اصلا نگران نباشید برای استفاده از داشبورد اکسل بیزینس پلان داده کاو اصلا نیازی به مهارت اکسل ندارید، این داشبورد با ظاهری کاربردی و راحت به شما این امکان میدهد تا برای تمامی بخش های کلیدی کسب وکارتون برنامه ریزی 1 تا 5 ساله کنید و طبق اون کسب و کارتون جلو ببرید .
چرا باید برنامه ریزی کنیم ؟
کسب و کارها در هر مرحله ای از راه اندازی تا رشد و سرمایه گذاری نیاز به برنامه ریزی دارند. نه فقط یک برنامه ریزی سرسری که فقط در ذهن خودمان باشد. بلکه یک برنامه ریزی جامع و کتبی که در آن تمام جوانب کسب و کار مانند محصول، بازار، رقبا، استراتژی، مزیت رقابتی و … را مورد بررسی قرار دهیم. این برنامه را باید در یک جای قابل دسترس نگه داریم و هر چند وقت یکبار بازبینی و به روز رسانی کنیم.
علاوه بر این، باید به موارد مالی کسب و کار هم توجه کنیم. چه محصولات یا خدماتی قصد داریم تولید و عرضه کنیم؟ با چه قیمت و تخفیفاتی؟ چقدر از آن ها می توانیم در بازار بفروشیم؟ چه تعداد نیرو و تجهیزات لازم داریم؟ چقدر هزینه های ثابت و متغیر داریم؟ چقدر سرمایه اولیه نیاز داریم؟ این کسب و کار در چه زمان و با چه سود نسبت به سرمایه اولیه به سوددهی خواهد رسید؟
مناسب برای :
برای استفاده از داشبورد بیزینس پلان ، به چه تخصص هایی نیاز داریم؟
برای استفاده از داشبورد بیزینس پلان داده کاو ، نیازی به تخصص اکسل و یا تحصیلات مدیریتی ندارید .
ما تمام تلاش خود را به کار بسته ایم تا این ابزار ، کاربردی و راحت باشد تا تمامی اقشار با هر سطح تخصص و مهارتی بتوانند به راحتی برای رشد و ارتقاء کسب وکار خود به وسیله آن برنامه ریزی نمایند .
با داشبورد بیزینس پلان داده کاو ، تنها با وارد کردن اطلاعات و اعدادی که از شما درخواست میکند ، آینده کسب وکار خود را به وضوح ببینید .
این ابزار دقیقا کمک میکنه چه کاری انجام بدیم ؟!!
داشبورد بیزینس پلان مناسب من هست؟
تا اینجا میدونیم که همه کسب وکارها در هر مرحله ای به برنامهخ ریزی نیاز دارن ، داشبورد بیزینس پلان هم یک ابزار اکسله که بهتون کمک میکنه برای تمامی بخش ها برنامهخ ریزی کنید .
اما اگر هنوز به توانمنمدی های این ابزار شک دارید یا اینکه یک سری نیازمندی ها دارید که مطمئن نیستید این ابزار بتوونه بهشون پاسخ بده ، پیشنهاد میکنیم نسخه دمو داشبورد بیزینس پلان داده کاو دانلود و استفاده کنید در صورتی که به ابهامات و نیازهاتون تونست پاسخ بده نسخه کاملش خریداری کرده و به صورت مادام العمر ازش استفاده مکنید .
ما به سوالات شما پاسخ داده ایم !
برای استفاده از داشبورد بیزینس پلان ، به چه تخصص هایی نیاز داریم؟
با خرید نسخه کامل داشبورد بیزینس پلان ، یک عدد فایل اکسل داشبورد بیزینس پلان داده کاو ، یک عدد پی دی اف دستورالعمل نوشتن بیزینس پلان ، یک پی دی اف راهنمای اجرای فایل اکسل را دریافت خواهید نمود .
همچنین با خرید نسخه کامل ،لینک عضویت در کانال تلگرام پشتیبانی داشبورد بیزینس پلان داده کاو جهت پاسخ به سوالات و راهنمایی جهت برنامه ریزی جامع کسب وکار برای شما ارسال خواهد شد .
اگر می خوای بدونی داخل داشبورد چه خبره و چه بخش هایی داره در ادامه به معرفی بخش های مختلف داشبورد پرداختیم .
تحلیل بازار
1
با کمک توضیحات کامل و مثال هایی که در کتاب دستورالعمل تدوین بیزینس پلان نوشته شده است شما قادر خواهید بود ،تحقیقات بازار خود را گام به گام انجام داده و نتایج مورد نیاز را از دل آن استخراج نمایید ، بخش تحلیل بازار در داشبورد بیزینس پلن تمامی نیازهای ضروری شما را در این بخش پوشش خواهد داد . قبل از هر اقدامی در کسب وکار ، شما باید نسب به بازاری که در آن قصد ورود دارید ، آگاهی و اطلاعات کاملی داشته باشید از جمله : اندازه بازار ، میزان تقاضا و عرضه ، رقبای فعال در بازار ، ویژگی و نیازهای مشتری ، … ، تا بتوانید با در نظر گرفتن تمامی این موارد مزیت رقابتی درستی برای کسب وکار و ایده خود تعریف و پیاده سازی نمایید . تمامی استراتژی های تولید ، بازاریابی ، قیمت گذاری ، جایگاه یابی ، پروموت ها ، … به صورت مستقیم با اطلاعات و تقیقات این بخش در ارتباط خواهند بود .
تحلیل صنعت
با تحلیل صنعت خود، آگاهانه وارد بازار شوید!
تحلیل صنعت یکی از مراحل کلیدی برنامه ریزی کسب و کار است. با این تحلیل می توانید عوامل مؤثر بر موفقیت یا شکست خود در بازار را بشناسید و سودآوری در این بازار را پیش بینی کنید. برای انجام این تحلیل باید بخش های زیر را به ترتیب تکمیل نمایید
اندازه بازار
حجم و اندازه کل صنعت مورد نظر شما چه مقدار می باشد ؟ می توانید اندازه بازار را بر اساس تعداد مشتریان، داده های جمعیت شناسی، آمار فروش، پول در گردش و … محاسبه کنید.
اندازه بازار هدف
شما قصد دارید به چه قسمتی از بازار خدمات ارائه دهید؟ برای انتخاب بازار هدف باید بازار را بر اساس ویژگی های مرتبط با ارزش محصولات و خدمات خود ، بازار را بخش بندی کرده و حجم آن بخش را بر اساس معیار مورد نظر تعیین کنید.
سهم بازار هدف شما
این سهم نشان دهنده سهم شما از بازار نسبت به رقبا می باشد ، رقبای شما چه کسانی هستند و چه سهمی از این بازار دارند؟ چگونه می توانید نسبت به آنها مزیت داشته باشید؟ توان تصاحب چه مقدار از بازار هدف را در مقایسه با رقبای خود دارید ؟ قصد دارید چه حجمی از خدمات خود را در این بازار عرضه کنید؟
مرحله مشارکت در بازار
شما در چه فازی از چرخه عمر بازار قرار دارید؟ بازار در حال معرفی، رشد، بلوغ یا افول است؟
منطقه جغرافیایی بازار هدف
شما در کجای جهان کسب و کار خود را شروع کرده اید؟ آن منطقه چه فرهنگ، قوانین، سلایق و عاداتی دارد؟
فرصت های آینده بازار
آینده بازار شما چگونه خواهد بود؟ چه تغییراتی ممکن است در آینده رخ دهد؟ چگونه می توانید از این تغییرات به نفع خود استفاده کنید؟
تدوین پرسونا مشتری
با تعریف دقیقی از مشتری هزینه بازاریابی بهینه کنید!
تدوین پرسونا مشتری یکی از مراحل اساسی برنامه ریزی کسب و کار است. پرسونا مشتری یک نمایش شفاف از نیازها، خواسته ها، رفتارها و اهداف مشتریان هدف است. با تدوین پرسونا مشتری، می توانید محصول یا خدمات خود را بهتر با بازار منطبق کنید و بازاریابی و فروش خود را بهینه سازی کنید. همچنین با استفاده از پرسونا مشتری، می توانید استراتژی قیمت گذاری خود را بر اساس ارزش ادراک شده مشتریان تعیین کنید. بازاریابی خود را بر اساس کانال های مناسب برای رسیدن به مشتریان هدف طراحی کنید. و فروش خود را بر اساس نقطه درد و نقطه لذت مشتریان افزایش دهید.
طراحی محصول
پیدا کردن نیاز ها
پروفایل کردن مشتری
تحلیل رقبا
با بررسی رقبای خود ازشون پیشی بگیرید !
تحلیل رقبا از جمله عناصر اساسی برنامهریزی و رشد کسبوکار میباشد. با انجام تحلیل رقبا، امکان شناسایی نقاط قوت و ضعف خود و رقبا فراهم میشود و مبنای انتخاب استراتژیهای مناسب را تشکیل میدهد. تحلیل رقبا به کسبوکارها این امکان را میدهد که بازار هدف، نیازهای مشتریان، فرصتهای جدید و تهدیدهای احتمالی را به صورت دقیقتر بشناسند و در نتیجه محصولات و خدمات با کیفیتتر و متمایزتری ارائه نمایند. ما در داشبورد بیزیس پلان 3 مدل تحلیل رقبا مختلف برای کسب وکار شما قرارداده ایم .
امتیاز به فاکتورهای رقابتی
برای رسیدن به استراتژی مناسب، باید ابتدا فاکتورهای مختلف رقبا را با برند خود مقایسه کنید. برای مثال، میتوانید از معیارهایی مانند کیفیت، قیمت، تبلیغات، ارزش ویژه و وفاداری مشتریان استفاده کنید. سپس باید نقاط قوت و ضعف خود و رقبا را شناسایی کنید و بر اساس آنها استراتژیهای تمایز یا همسانسازی را انتخاب کنید. استراتژی تمایز به این معناست که برند خود را با ارائه مزایای منحصر به فرد یا ارزش اضافه بالا از رقبا متمایز کنید. استراتژی همسانسازی به این معناست که برند خود را با رقبا همسطح کنید و با توجه به نیازها و انتظارات مشتریان، قیمت، کیفیت و خدمات خود را بهینه کنید.
تحلیل مدل پورتر
تحلیل مدل پورتر یک ابزار تجزیه و تحلیل صنعتی است که پنج عامل رقابتی را در یک بازار مورد بررسی قرار می دهد. این مدل می تواند به کسب و کارها کمک کند تا استراتژی های مناسب برای حفظ و افزایش سهم بازار خود را انتخاب کنند. برخی از استراتژی های معروف که از تحلیل مدل پورتر استفاده می کنند عبارتند از:
– استراتژی هزینه پایین: در این استراتژی، کسب و کار سعی می کند با کاهش هزینه های تولید و عرضه، قیمت پایین تری نسبت به رقبا ارائه دهد و به این ترتیب مشتریان حساس به قیمت را جذب کند.
– استراتژی تمایز: در این استراتژی، کسب و کار سعی می کند با ارائه محصولات یا خدمات با کیفیت بالا، منحصر به فرد و جذاب، از رقبا متمایز شود و مشتریان وفادار و غیر حساس به قیمت را جذب کند.
– استراتژی تمرکز: در این استراتژی، کسب و کار سعی می کند با تمرکز بر یک بازار خاص، جغرافیایی یا دموگرافیک، نیازها و تقاضای آن بازار را بهتر از رقبا برآورده کند و گروه هدف خود را رضایت بخش کند.
تحلیل مدل SWOT
تحلیل مدل SWOT یک ابزار مدیریتی است که نقاط قوت، ضعف، فرصت ها و تهدیدهای یک کسب وکار را بررسی می کند. این تحلیل می تواند به تعیین جایگاه رقابتی و اهداف استراتژیک آن برند کمک کند. برخی از استراتژی های معروف که از تحلیل مدل SWOT می توان اتخاذ کرد عبارتند از:
– استراتژی SO: بهره گیری از نقاط قوت برای بهره برداری از فرصت های بازار
– استراتژی WO: بهبود نقاط ضعف برای بهره برداری از فرصت های بازار
– استراتژی ST: بهره گیری از نقاط قوت برای جلوگیری از تهدیدهای خارجی
– استراتژی WT: بهبود نقاط ضعف برای جلوگیری از تهدیدهای خارجی
همکاری
رضایت مشتری
خرید موفق
برنامه بازاریابی و فروش
2
در این بخش از داشبورد بیزینس پلن داده کاو به وسیله راهنمایی ها و مثال های قرارداده شده در کتاب دستورالعمل به شما کمک میکنیم ، تا کانال های بازاریابی ، فروش و توزیع کسب وکار و برند خودتون بر مبنای تحقیقات انجام شده ، برنامه ریزی نمایید .در این بخش باید استراتژی های ویژه خود را برای کانال های مختلف تون تعیین و وارد نمایید .
سازمان
3
برنامه ریزی به ما کمک می کند تا منابع خود را بهینه سازی و مدیریت کنیم و هزینه ها و درآمدهای خود را پیش بینی و کنترل کنیم. برنامه ریزی به شما کمک می کند تا تیم های کاری موثر ی را تشکیل و رهبری کنید و فرهنگ سازمانی مثبت و پویا را ایجاد و حفظ نمایید .
محاسبات مالی
4
با کمک توضیحات کامل و مثال هایی که در کتاب دستورالعمل تدوین بیزینس پلان نوشته شده است شما قادر خواهید بود ،تحقیقات بازار خود را گام به گام انجام داده و نتایج مورد نیاز را از دل آن استخراج نمایید ، بخش تحلیل بازار در داشبورد بیزینس پلن تمامی نیازهای ضروری شما را در این بخش پوشش خواهد داد . قبل از هر اقدامی در کسب وکار ، شما باید نسب به بازاری که در آن قصد ورود دارید ، آگاهی و اطلاعات کاملی داشته باشید از جمله : اندازه بازار ، میزان تقاضا و عرضه ، رقبای فعال در بازار ، ویژگی و نیازهای مشتری ، … ، تا بتوانید با در نظر گرفتن تمامی این موارد مزیت رقابتی درستی برای کسب وکار و ایده خود تعریف و پیاده سازی نمایید . تمامی استراتژی های تولید ، بازاریابی ، قیمت گذاری ، جایگاه یابی ، پروموت ها ، … به صورت مستقیم با اطلاعات و تقیقات این بخش در ارتباط خواهند بود .
گزارشات منابع کلیدی کسب وکار شما
منابع انسانی
منابع مالی
محصولات
جمع بندی
5
در این بخش میتوانید کسب و کار خود را با جزئیات کمتر و خلاصهتر تعریف کنید. و بگویید که چه ارزشی به مشتریان خود ارائه میدهید، چه بازار هدفی دارید و با چه رقبایی ، رقابت میکنید. همچنین، اهداف بلندمدت و کوتاهمدت کسب و کار خود را مشخص می کنید و با دیدگاه استراتژیک، برنامهها و چشمانداز خود را بازبینی و در صورت لزوم اصلاح خواهید نمود .